Mistr zmrzlinář Honza Hochsteiger,

narozený 17.9.1980 v Praze se zmrzlině soustavně věnuje už od roku 2002. Dlouho pracoval pro významné italské zmrzlináře, kteří v Praze provozovali podniky Cream & Dream a Cremeria Milano. Více než čtyři roky působil a žil v Itálii v Trentu, kde sbíral zkušenosti k otevření vlastního podniku. V dubnu 2015 otevřel v centru Prahy v Husově ulici č.12 italské řemeslné zmrzlinářství Crème de la Crème a navázal přímou spolupráci s šéfkuchaři restaurací Ambiente, se kterými tvoří recepty na speciální netradiční zmrzliny pro jejich jídelní chody. Pro správný výpočet receptur úročí jednak své technické vzdělání, ale i zkušenosti z Carpigiani gelato university z italské Bologně.

Jan Hochsteiger

Je nadšeným znalcem celé historie výroby zmrzliny, zabývá se studiem původních řemeslných historických výrobních postupů a jejich uplatněním v moderní gastronomii. Je hlasitým zastáncem výroby zmrzliny ze základních surovin bez používání tzv. bází - bílé zmrzlinové hmoty, která se při výrobě jen ochucuje jednotlivými příchutěmi zmrzlin. Jeho práci vedle spousty spokojených zákazníků ocenili i návštěvníci druhého ročníku Prague Ice Cream Festivalu, kde získal titul Zlatý zmrzlinář festivalu 2016.